logo

Pufoşel - un iepure mititel (culegere de texte literare, jocuri şi activităţi distractive pentru copiii de 3-6 ani)

Pufoşel - un iepure mititel (culegere de texte literare, jocuri şi activităţi distractive pentru copiii de 3-6 ani)
thumbthumb
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8225-84-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 40 color
Format: 20x26 cm

DESCRIERE

 
,, Pufoşel - un iepure mititel ”  este o carte care poate fi un cadou foarte frumos pentru orice copil cu ocazia Sfintelor Sărbatori de Paşti. Paştele, cu conotaţiile sale de renaştere şi un nou început, duce cu gândul la primăvară şi tot ce vine împreună cu ea: muguri, flori şi fluturi, voioşie, gingăşie şi descoperirea copilului din sufletul fiecăruia.
Copiii îl vor întâlni în paginile cărţii pe Iepuraşul de Paşte care împarte ouă de ciocolată, participă la prepararea cozonacilor pufoşi şi vopsitul ouălelor, iar prin rezolvarea diferitelor jocuri propuse, preşcolarii îşi antrenează gândirea, limbajul, creativitatea şi imaginaţia, atenţia şi perspicacitatea. În paginile acestei cărţi vor descoperi desene superbe pe care să le coloreze, labirinturi şi alte activităţi distractive.
Adresată copiilor de vârstă preşcolară, în prima parte cartea îmbină textul cu ilustrații frumos colorate care pot fi prezentate cu succes şi şcolarilor mici. În partea a doua sunt cuprinse diferite fişe de activitate independentă din domeniile de activitate cuprinse în Curriculumul învătământului preşcolar care pot fi rezolvate atât la gradiniţă, cât şi acasă.
,, Pufoşel - un iepure mititel ” este o carte educativă dar şi distractivă,  prin care copilul va înţelege care este semnificaţia Paştelui într-un mod simplu, plăcut şi antrenant.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1184 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.