Puteţi alege ca expedierea coletului să se facă prin curier sau prin poştă în orice localitate din România.

 

       Când primesc comanda?

 

Coletul ajunge la dumneavoastră în 3-7 zile lucrătoare de la procesarea sau confirmarea telefonică a comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

 

         Unde primesc comanda?

 

La adresa indicată în comandă prin firma de curierat sau la oficiul poștal de care aparține adresa.

Livrarea prin curier sau delegat al firmei, se va face la adresa indicată, cu telefon sau SMS in prealabil, in intervalul orar 9.00 -17.00. 

Clienţii care au optat pentru livrarea prin poştă, vor ridica coletul de la Oficiul Poştal arondat adresei furnizate în formularul de comandă . În mod normal, primiți un aviz in cutia poştală prin care sunteti invitaţi să mergeţi la oficiul poştal, pentru ridicarea coletului. După patru zile de la primirea e-mailului de informare privind livrarea comenzii, vă rugăm sa vă informaţi personal la oficiul postal arondat adresei dumneavoastră, altfel coletul va fi trimis retur Editurii , ceea ce implica costuri suplimentare de  retrimitere.

 

       Taxe de livrare

 

-  livrare prin poștă cu plata ramburs 14 lei (gratuit pentru comenzile ce depăşesc 150 de lei)                 

-  livrare prin curier cu plata ramburs 22 lei (gratuit pentru comenzile ce depăşesc 200 de lei)

 Pentru comenzile achitate în avans, taxa prin poștă este 6 lei  sau 15 lei pentru livrarea prin curier. 

 

       Plata în avans

 

Plata în avans se poate face fie cu cardul  la efectuarea comenzii fie dupa efectuarea ei, prin ordin de plată  în contul Editurii Diamant Pitești, RO47INGB0000999904158746 deschis la ING Bank N.V. trecand la explicatii numele dumneavoastra si contravaloare factura proforma, avand numarul comenzii lansate. Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați.