Discounturi  de volum acordate pentru comenzile online . Se aplică doar produselor care nu se află deja intr-o altă promoţie:

 

  15% - pentru comenzi între 301 si 400 lei 

  25% - pentru comenzi între 401 si 800 lei

 30% - pentru comenzi mai mari de 801 lei

Pentru plata cu cardul, efectuată online în site, puteți beneficia de un discount suplimentar de 10% din valoarea comenzii dacă introduceți cuponul cadou "CARD10%". 

Online cumpăraţi rapid şi sigur . Tot ce trebuie să faceţi este sa urmaţi câţiva paşi simpli.Iată câteva detalii despre fiecare etapă:

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

 

Puteţi căuta cărţile dorite folosind căsuţa de căutare rapidă sau navigând în categoriile de produse direct din meniul afişat in stânga sus.

 

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

 

Adaugaţi cărţile dorite in coşul de cumparaturi prin selectarea butonului cumpără situat în dreptul cărţii respective şi introduceţi cantitatea dorită.

Pentru a cumpăra alte cărţi apăsaţi butonul continuă cumpărăturile şi repetaţi procedura începând cu pasul 1 .

După adăugarea fiecărei cărţi, sunteţi direcţionat automat în coşul de cumpărături, unde puteţi să revedeţi lista cărţilor selectate , să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a verifica conţinutul coşului de cumpărături într-un anumit moment , daţi clic asupra butonului Coş aflat în partea dreapta sus a ecranului.

 

Pasul 3. Finalizare şi confirmare comanda.

 

În momentul în care aţi terminat cumpărăturile , vă rugăm să verificaţi conţinutul coşului de cumpărături .

Dacă sunteţi client nou , trebuie să completaţi sau să bifaţi toate câmpurile obligatorii referitoare la datele de facturare       ( inclusiv seria si numarul C.I.sau C.N.P-ul , informatii obligatorii pentru emiterea facturii , conform codului fiscal ), adresa de livrare , modalitatea de livrare , modalitatea de plată , cont client şi alte informaţii care apar în pagina "Coşul cu cumpărături".

În cazul în care sunteţi deja client al Editurii Diamant  trebuie să bifaţi acest lucru şi să completaţi doar adresa de e-mail şi parola şi se vor încărca automat toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă.

Apăsaţi butonul “mergi la pasul urmator” .Nu uitaţi să citiţi şi să bifaţi căsuţa Am citit şi sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile. Un rezumat al comenzii va apărea pe ecran.

Pasul final pentru înregistrarea comenzii , se realizează prin apăsarea butonului " trimite comanda" , după care veți face plata cu cardul bancar. La scurt timp veţi primi un e-mail , prin care se confirmă inregistrarea comenzii şi conţine numărul acesteia şi o copie a comenzii, verificaţi şi în căsuţa SPAM sau BULK. Ulterior veţi fi informaţi prin e-mail  cu privire la stadiul comenzii. Comanda va intra în procesare numai după confirmarea telefonică de către un operator al Editurii Diamant. Verificați înregistrarea comenzii în site în secțiunea "Comenzile mele" din contul dumneavoastră.

 

Pentru protecţia datelor dumnevoastră este bine să verificaţi ca în bara browser-ului de navigare pe internet să apară o adresa de tipul https://www.edituradiamant.ro/ .

 

Cum plătesc?

 

Achitarea costului produselor Editurii Diamant se face cu cardul, în momentul realizării comenzii sau ramburs la primirea coletului. Factura comenzii o veți primi prin e-mail. Oricând aveți posibilitatea sa revedeți și să printați facturile aferente comenzilor  prin accesarea contului dumneavoastră de client.

Plata cu card bancar se desfaşoară în mediu securizat prin intermediul ING Bank N.V.Amesterdam-Sucursala Bucureşti-serviciul de plăţi cu cardul online ING Web Pay .În momentul în care aţi confirmat o comandă a cărei modalitate de plată este "Card" veţi fi direcţionaţi într-o nouă pagină de tipul https://securepay.ing.ro/ unde aveţi instrucţiunile necesare efectuării plaţii .Dacă aveţi cardul înscris într-unul din serviciile Verified by Visa sau MasterCard SecureCode atunci din această pagină veţi fi redirecţionaţi în următoarea pagină , unde încheiaţi procedura de plată prin introducerea parolei solicitate . După finalizarea plăţii , veţi fi redirecţionat in pagina Editurii Diamant.

 

Se poate trimite comanda si direct, printr-un e-mail?

 

Da, la adresa comenzi@edituradiamant.ro .

In acest caz va rugam sa ne comunicaţi datele de livrare/plată şi/sau de facturare.

 

Se poate comanda si in SEAP ?

 

Da, produsele noastre sunt disponibile gradinitelor inregistrate in sistem. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

 

Se poate plăti şi prin virament bancar?

 

Da.În cazul in care ati ales ca modalitate de plata OP-ul veţi primi o factura proforma in baza carei se poate face plata în contul bancar al societatii noastre (inclusiv prin trezorerie).Pentru expedierea coletului catre dumneavoastră va rugam să ne transmiteţi prin e-mail confirmarea plaţii (copia după ordinul de plată).

 

ATENŢIE!

 

Vă rugăm ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor ( adresa de e-mail , numărul de telefon ) . Adresa de livrare pentru comenzile cu livrarea prin poştă trebuie să corespundă cu cea din cartea de identitate (C.I.) pentru a nu întâmpina probleme la ridicarea coletului de la oficiul postal.