logo

Jurnalul Grupei

DESCRIERE

Vizualizează pagini din interior sub imaginea copertii si cu ajutorul butonului " Răsfoiește cartea "

Succesul activităţii didactice este legat în mod cert şi de amenajarea spaţiului educaţional, de obţinerea unei atmosfere plăcute şi calde, de aducerea între zidurile grădiniţei a lumii în care copilul trăieşte, toate având ca rezultat dezvoltarea lui fizică şi intelectuală armonioasă.
Jurnalul grupei  este un mijloc de învăţământ care nu trebuie să lipsească din mediul educaţional al grupei de prescolari.
Jurnalul doreste sa le ofere cadrelor didactice din gradinita propuneri pentru actiunile curriculare si extracurriculare desfasurate pe parcursul anului scolar.
Jurnalul Grupei este structurat pe evenimentele majore, laice si religioase, pe care noi le marcam an de an, transmitandu-le copiilor valorile culturii noastre nationale si universale.
Evenimentele propuse in acest Jurnal al grupei sunt accesibile gradului de intelegere al copiilor de varsta prescolara. In abordarea continuturilor si formelor de activitati pentru fiecare eveniment, educatoarea va tine seama de nivelul de varsta al copiilor cu care isi desfasoara activitatea in anul curent.
Jurnalul Grupei poate face parte integranta din secventele derulate in,, Intalnirea de dimineata”, la finalul unei activitati integrate, in evenimentul de inchidere al unui proiect educational/tematic. Aşadar, este foarte potrivit să folosiţi Jurnalul grupei pentru a face o evaluare, pentru a reflecta asupra unei idei sau pentru a recapitula ce s-a întâmplat peste zi sau în trecutul apropiat.
Ce pot aparea in paginile jurnalului grupei? De la desene, colaje, fotografii, pana la versuri din cantece si poezii (scrise de educatoare), impresii ale copiilor despre evenimentul prezentat, aplicatii cu materiale din natura, amprente cu degetelul si cate altele.
Educatoarele, care prin natura profesiei, sunt creative, pot sa-si puna in valoare imaginatia si maiestria didactica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.