Regulament


CONCURS  “7 LUNI DE EXCELENTA”

 

Perioada inscrierii:

 

16 septembrie-31 octombrie 2013


 

Taxa participare : 30 LEI

 

 

Organizator: EDITURA DIAMANT

 

 

CONCURS  “7 LUNI DE EXCELENTA”

 

Proiectul se adresează cadrelor didactice din învăţământul preşcolar (educatoare, institutori, profesori pentru învăţământul preşcolar) şi este un concurs individual de evaluare a cunoştinţelor şi abilitaţilor acestora în specialitate, o modalitate prin care cadrele didactice din învăţământul preşcolar vor demonstra creativitate în demersul didactic, dăruire , imaginaţie, disponibilitate la nou . Concursul se desfăşoră exclusiv online , participarea fiind individuală .

 

Proiectul  “7 LUNI DE EXCELENTA” se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale , regăsindu-se in Anexa F  la nr. 257/2012  a CAERI si in scrisoarea metodica  anuala.

 

 

Premii

 

         Premiul    I  -5 000 lei

       Premiul   II -2 500 lei

       Premiul   III-1 000 lei

 

Toti participantii vor primi diplome si adeverinte recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale la dosarele pentru gradatia de merit sau pentru alte premii si distinctii specifice.

 

Gradinitele care au inscris cel putin 5 cadre didactice vor incheia contract de parteneriat cu organizatorul.

 

Valoare premiilor este bruta si se supune impozitarii conform codului fiscal si a legislatiei in vigoare in Romania la momentul acordarii lor.

 

 

 

Desfasurarea concursului “7 LUNI DE EXCELENTA”

 

In perioada Noiembrie 2013 – Mai  2014 se vor desfasura probele eliminatorii dupa cum urmeaza:

 

5 Noiembrie - 10 Noiembrie 2013- Etapa I

   - „Regulile grupei” -  prezentare power point maxim 5 slide-uri (se va tine cont de : claritate imagini, poziţionare, accesibilitatea conţinutului/vizibilitate pentru copii, estetica ilustrării).
 
   
5 Decembrie - 10 Decembrie 2013- Etapa a-II-a

 - ,,Centrul tematic Iarna” – prezentare power point maxim 4 slide-uri - obligatoriu prezentarea harţii proiectului pe un slide. (claritate imagini, creativitatea educatoarei, relevanţa, bogaţia şi diversitatea materialelor expuse)

 
      
5 Ianuarie - 10 Ianuarie 2014- Etapa a-III-a
- ,,El/ea este...” marionetă/papusă creată de educatoare – Fotografie (claritatea imaginii, estetica produsului  finit, ingeniozitate, denumire)     
 
     
5 Februarie - 10 Februarie 2014- Etapa a-IV-a
 - Descrierea unui eveniment de încheiere a unui proiect tematic, la alegere – 1-2 pagini în word scris cu Times New Roman 12, cu simboluri/imagini mici (în cazul fişei de evaluare a proiectului - relevanţa itemilor pentru tema proiectului, originalitatea prezentării, parcurgerea tuturor domeniilor experienţiale; în cazul altor tipuri de activităţi – originalitatea evenimentului, relevanţa pentru proiectul parcurs, materiale deosebite folosite, locul de desfaşurare etc.)
 
      
5 Martie - 10 Martie 2014- Etapa a-V-a
  - ,,Proiect de activitate integrată” – tema şi felul integrării - la alegere (se va tine cont de respectarea structurii unui proiect de activitate integrată, folosirea strategiilor moderne, materiale didactice inedite) 
 
       
5 Aprilie - 10 Aprilie 2014- Etapa a-VI-a
   - ,,Prezentarea unei activităţi din Saptamâna  „Să stii mai multe,să fii mai bun!” (poate fi din anul şcolar precedent) - materialul să fie prezentat în word, 2-3 pagini scris cu Times New Roman 12, dar să fie inserate şi  poze (maxim 4 fotografii) din timpul derulării (specificarea domeniului în care se încadrează acţiunea, scopul, obiectivele, locul desfăşurării, participanţi, sustenabilitatea etc.)
    
5 Mai - 10 Mai 2014- Etapa a-VII-a
  -,,Călător prin ţara mea” prezentare power point a unei excursii tematice maxim 8 slide-uri cu precizarea scopului şi obiectivelor operaţionale, traseu/destinaţii/obiective turistice şi a modalităţilor de evaluare ( album foto, portofoliu, colecţii etc.) 
 
 

 

 

Participantii vor trimite materialele prin e-mail la adresa: concurs@edituradiamant.ro

 

Materialele trimise la fiecare etapa de catre participanti vor fi analizate de catre un juriu format din cadre didactice cu inalta specializare si o experienta vasta in domeniu educational si vor fi notate cu calificativul “admis” sau “respins”. Depaşirea numărului de pagini/slideuri/fotografii atrage dupa sine descalificarea concurentului.Toate prezentările vor fi denumite cu numele şi prenumele concurentului.  In evaluarea materialelor prezentate se va tine cont de : incadrarea in tema propusa,bogatia ideilor, de claritate si precizie in prezentare . Nerespectarea temei propuse , a termenului de trimitere a materialelor , a modalitatii de trimitere a materialelor  duce automat la eliminarea participantului din concurs.

Participantii declarati admisi la o etapa vor participa la urmatoarea etapa.

 

 

Rezultatele dupa fiecare etapa vor fi anuntate participantilor prin e-mail pana la  data de 25 ale lunii . Finalizarea concursului va avea loc in data de 25.05.2014 . Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti dintre participantii declarati “admis” la ultima etapa .Tragerea la sorti va avea loc in data de 13.06.2014  si numele castigatorilor vor fi postate pe site-ul concursului www.edituradiamant.ro . Premiile vor intra in posesia castigatorilor prin banca sau mandat postal pana cel mai tarziu  31.10.2014.

 

Participantii la concursul  “7 LUNI DE EXCELENTA” cedeaza toate drepturile asupra materialelor folosite in cadrul concursului catre EDITURA DIAMANT fara alte obligatii sau plati din partea organizatorului.Participantul poarta intreaga responsabilitate asupra ideilor,continutului si a originalitatii materialelor conform legii dreptului de autor in vigoare in Romania la data concursului . Prin inscrierea la  concursul  “7 LUNI DE EXCELENTA” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 

 

Ghid  înscriere

 

Taxa de participare catre  EDITURA DIAMANT se poate achita la orice sucursala BANCPOST sau de la orice Oficiu Postal din tara , prin depunere de numerar , pana la data de 31 octombrie 2013.

 

Date necesare la banca/posta:

Titular: EDITURA DIAMANT , CUI RO 24280013

Cont: RO68BPOS03708434047RON01

BANCPOST  Agenţia Pitesti,Arges

Depunator:……………………………(nume participant)

Detalii: Taxa participare  -“7 LUNI DE EXCELENTA”

 

Completati online formularul de inscriere la concursul  “7 LUNI DE EXCELENTA” , accesand pagina de internet www.edituradiamant.ro .


Important !!!


Pentru o înscriere corectă vă rugăm să completaţi toate câmpurile şi să verificaţi corectitudinea datelor din formularul de înscriere . Este necesar să aveţi o căsuţă de e-mail validă pentru a putea participa la Concursul " 7 LUNI DE EXCELENŢĂ ". Pe toată durata concursului vă rugăm să folosiţi numai această căsuţă de e-mail pentru trimiterea materialelor . Dimensiunea fişierului ce conţine materialul pentru o etapă de concurs trebuie ajustată astfel încăt să permită trimiterea lui prin e-mail   ( maxim 20 MB ) .


Dupa ce ati parcurs acesti pasi sunteti inscris  deja ca participant .

Nu ramane decat sa urmariti indicatiile din acest regulament.

 

Va uram mult success!!!

 

 

Informatii

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la urmatoarele numere de telefon 0248/647378 , 0764/406408  de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00, sau prin e-mail la adresa concurs@edituradiamant.ro

Created in 0.1114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.