logo

Proiectarea pas cu pas Grupa mare

Scrie un review!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Îndrumator pentru cadrele didactice din învaţămăntul preşcolar. Lucrarea de fata incearca sa ilustreze cele doua tipuri de proiectare prevazute de Curriculum, si anume - proiectarea tematica, pe baza de proiect si proiectarea pe o tema saptamanala. Aceste doua forme de proiectare alterneaza si se completeaza pe durata unui an scolar. Evolutia activitatilor intr-un proiect este previzionata de o harta care contine, prin directiile de dezvoltare stabilite, traseul invatarii. Acesta trebuie permanent monitorizat si evaluat pe parcursul derularii si la final, asa cum prevede metodologia lucrului pe proiecte tematice;evolutia poate fi partial observata si la centrul tematic, care se imbogateste si capata noi valori, fata de perioada de debut a proiectului. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca proiectele tematice au o finalitate-fie o lucrare colectiva sau o actiune ampla, in care sunt antrenati toti factorii implicati, o expozitie, un act umanitar, un obiect de decor sau de folosinta in gradinita, un poster, un afis, un cod sau regulament pentru copii etc. Progresul si achizitiile inregistrate pe parcursul derularii proiectului vor fi vizibile in atitudinile, comportamentele, deprinderile pe care copiii le-au dobandit, in cunostintele nou insusite, toate fiind reflectate in portofoliul proiectului, atent completat si imbogatit pe parcursul derularii acestuia.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1525 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.