Piramida Cunoaşterii - repere metodice în aplicarea curriculumului preşcolar

CONCURS "7 LUNI DE EXCELENŢĂ"

CONCURS '7 LUNI DE EXCELENŢĂ'
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Proiectul se adresează cadrelor didactice din învăţământul preşcolar (educatoare, institutori, profesori pentru învăţământul preşcolar) şi este un concurs de evaluare a cunoştinţelor şi abilitaţilor acestora în specialitate, o modalitate prin care cadrele didactice din învăţământul preşcolar vor demonstra creativitate în demersul didactic, dăruire, imaginaţie, disponibilitate la nou.

Proiectul “7 LUNI DE EXCELENTA” se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este mentionat in Anexa F a Calendarului Activitatilor Nationale Extrascolare si in scrisoarea metodica anuala.

Pentru a consulta regulamentul accesati Regulamentul concursului.
Pentru inscrieri accesati Formularul de inscriere.

Inscrierea

Taxa de participare catre EDITURA DIAMANT se poate achita la orice sucursala BANCPOST sau de la orice Oficiu Postal din tara, prin depunere de numerar, pana la data de 20 decembrie 2011.
Date necesare la banca/posta:
Titular: EDITURA DIAMANT, CUI RO 24280013
Cont: RO68BPOS03708434047RON01
BANCPOST Sucursala Prundu, Pitesti, Arges
Depunator:……………………………(nume participant)
Detalii: Taxa participare -“7 LUNI DE EXCELENTA”

Completati online formularul de inscriere la concursul “7 LUNI DE EXCELENTA”, accesand pagina de internet www. edituradiamant. ro.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0334 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.