Despre livrare

    Unde primesc comanda?

 
 
  Puteţi alege  livrarea prin curier, daca localitatea dumneavoastra se afla in lista de aici sau prin poşta (in orice localitate din Romania ).  
 
  Livrarea prin curier sau delegat al firmei , se va face la adresa indicată de client in 1-2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii , cu telefon in prealabil , in intervalul orar  8.00 -16.00 .
 
  Clienţii care au optat pentru livrarea prin poştă , vor ridica coletul  de la Oficiul Poştal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă . In mod normal, veţi primi un aviz in cutia poştală prin care sunteti invitaţi să mergeţi la oficiul poştal in momentul in care coletul a ajuns.Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii . Este posibil ca serviciile poştale sa nu vă anunţe la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste mai mult de patru zile de la primirea e-mailului de informare privind livrarea comenzii , vă rugăm sa vă informaţi personal la oficiul postal arondat adresei dumneavoastră, altfel coletul va fi trimis retur Editurii , ceea ce implica costuri suplimentare de retrimitere .
 

    Când primesc comanda?

 
 Pentru titlurile aflate în stoc in 1-4 zile lucrătoare de la data comenzii . Pentru comenzile din lunile septembrie si octombrie termenul de livrare se poate dubla. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.
 

    Cine plăteşte taxa de livrare prin poştă?

 

 Pentru comenzile cu valoare mai mică de 100 lei ,  taxa de livrare prin  poşta este de  14 lei  pentru  plata  ramburs sau  6 lei pentru plata în avans (cu card online , prin depunerea in numerar a contravalorii comenzii la orice agentie Bancpost sau ordin de plata in contul Editurii Diamant Pitești,  RO89BPOS03408434047RON03 deschis la Bancpost Pitești trecand la explicatii numele dumneavoastra si contravaloare factura proforma avand numarul comenzii lansate ) . Comenzile cu valoare mai mare de 100 lei beneficiaza de achitarea taxelor de livrare prin poştă de catre Editura Diamant.

 

    Cine plăteşte taxa de livrare prin curier ?

 
 Comenzile mai mari de 200 de lei beneficiaza de achitarea taxelor de livrare prin curier de catre Editura Diamant . Pentru comenzile mai mici de 200 de lei taxa de livrare prin curier este de 22 lei pentru plata cu numerar la primirea coletului  sau 15 lei pentru plata în avans (cu card online , prin depunerea in numerar a contravalorii comenzii la orice agentie Bancpost sau ordin de plata in contul Editurii Diamant Pitești,  RO89BPOS03408434047RON03 deschis la Bancpost Pitești trecand la explicatii numele dumneavoastra si contravaloare factura proforma avand numarul comenzii lansate ) .
Expedierea prin curier/delegat al firmei este posibila  in  localitatile din lista de aici .
 
 
Created in 0.0274 sec